Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ФК “Тернопіль” в гостях зазнав поразки від команди “Черкаський Дніпро”

ФК “Тернопіль” в гостях зазнав поразки від команди “Черкаський Дніпро”

08.05.2016, 18:00
У 25-му турі першої ліги ФК «Тернопіль» гостював у Черкасах. У суперечці проти місцевого «Дніпра» тернополяни показали доволі пристойну гру, практично ні в чому не поступалися суперникові. Але прикрі помилки у доданий арбітром час призвели до двох пропущених голів.
До матчу в Черкасах у тернополян була одна втрата – через дискваліфікацію не зміг прийняти участь у поєдинку центральний півзахисник Роман Гаврилюк. Натомість відбули покарання флангові хави Ігор Сороцький і Тарас Кривий, тому особливих питань у тренерського штабу до кадрового наповнення не повинно було бути. Отож, наставник муніципалів Василь Івегеш виставив такий склад: Чернобай традиційно стояв у воротах, Курило та Атласюк діяли в центрі оборони, Соколовський і Клекот – флангові захисники, Кондзьолка, Богданов та Вечурко – сформували центр півзахисту, згадані вище Кривий та Сороцький діяли на флангах у півзахисті, а на вістрі атаки грав один Шевчук.
Початок матчу розпочався з атак тернополян, які в перші п’ять хвилин подали одразу чотири кутових. Після цих стандартів двічі небезпечного головою пробивав Ігор Сороцький (у обох випадках м’яч у рамку не влучив), а ще одного разу дальню стійку мав замикати Кривий, але не поцілив по м’ячу. Також свій шанс отримав Андрій Шевчук, котрий зумів звільнитися від опікунів і завдав небезпечного удару по воротах. Але і його удар пройшов повз ціль. Ближче до середини тайму гра вирівнялася, вже господарі кілька разів були близькими до взяття тернопільських воріт (особливо небезпечними були ударм Тарасенка). А на 30-й хвилині лише чудо допомогло тернополянам вберегтися від голу у власні ворота. Муніципали теж особливо не відсиджувалися в обороні. В одній з контратак, після перехоплення, фланговий навіс Соколовського знайшов у штрафному майданчику Шевчука, але Андрій і цього разу у рамку не влучив. А наприкінці першого тайму за гру рукою тернопояни отримали право на перспективний штрафний удар. До м’яча підійшов майстер стандартів Віталій Богданов, завдав хорошого удару, однак м’яч вперто не хотів залітати у черкаські ворота, пройшовши поруч зі стійкою.
Другу половину зустрічі активніше розпочали господарі. Особливо небезпечний у них був штрафний удар, після якого м’яч поцілив у поперечину. Майже одразу черкащани мали знову відзначатися, але в останній момент тернопільські оборонці, після кількох рикошетів, ліквідували загрозу. Після стартової активності господарів гра знову вирівнялася. Вже гості почали раз по раз турбувати кіпера «Черкаського Дніпра» Кучинського, однак Богданову, а згодом і Кондзьолці не судили переграти воротаря. Що цікаво, обидва тернопільські футболісти не дограли матч до кінця через ушкодження різної степені складності. Можливо через те, що поле покинули лідери ФК «Тернопіль» команда наприкінці матчу втратила концентрацію і пропустила двічі. Перший гол став наслідком помилки Ігоря Сороцького. Господарі перехопили м’яча, той дістався до Ігоря Семенини (до речі, вихованця тернопільського футболу), який завдав потужного удару. М’яч зрикошетив від ноги оборонця ФК «Тернопіль» Степана Клекота, залетів у ворота (1:0). А останній компенсованій хвилині гості пропустили вдруге. Кіпер Сергій Чернобай пробивав штрафний з власної половини поля, натомість усі польові гравці побігли до штрафного майданчика черкащан. Захисники господарів одразу винесли м’яча, якого підхопили гравці середньої лінії і організували швидку контратаку. Юрію Соколовському нічого не залишалося, як порушувати правила в карній зоні. Арбітр з Запоріжжя без вагань показав Соколовському червону карту та вказав на одинадцятиметровий. Пенальті чітко реалізував Юрій Бушман (2:0). Одразу після другого взяття суддя просигналізував про завершення матчу…

СТАТИСТИКА
«Черкаський Дніпро» – ФК «Тернопіль» – 2:0 (0:0)
7 травня. Черкаси. Центральний стадіон. +15 град. 2500 гл.
Арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя).
Асистенти – Ігор Жосан, Заур Курбанов (обидва з Херсона).
4-й арбітр – Юрій Фощій (Черкаси).
Делегат ФФУ – Віктор Денисюк (Фастів, Київська обл.).
«Черкаський Дніпро»: Кучинський, Шопін, Гончаренко, Тарасенко, Синьогуб, Кошка, Скарлош (Ямполь, 14), Бушман, Семенина, Мединський (Кошадзе, 75), Батальський (Качур, 65).
ФК «Тернопіль»: Чернобай, Курило, Атласюк, Клекот, Соколовський, Кондзьолка-к (В. Сороцький, 77), Богданов (Полянчук, 57), Кривий, І. Сороцький, Вечурко (Чорний, 55), Шевчук.
Гол: І. Семенина (89), Ю. Бушман (90+5, з пен.).
Попереджені: І. Сороцький (32). І. Семенина (32), М. Вечурко (35).
На 90+5 хв. Ю. Соколовський вилучений з поля (фол останньої надії).
Перша Ліга, 25 тур
07 травня о 15:00
-:-
«Дніпро» – «Тернопіль»
Черкаси, ст. «Центральний»
Онлайн-трансляція
І В Н П М О
8. «Нафтовик» 24 9 6 9 26-26 33
9. «Динамо-2» 24 8 7 9 22-23 31
10. «Десна» 24 8 5 11 21-24 29
11. «Миколаїв» 24 8 7 9 27-25 28
12. «Гірник-Cпорт» 24 7 7 10 24-26 28
13. «Авангард» 23 7 6 10 24-31 27
14. «Суми» 24 5 6 13 26-39 21
15. «Тернопіль» 24 6 5 13 19-39 20
Перша лігаСтудентська ліга
Останні новини
Василь Івегеш: "Ключовою у матчі стала помилка нашого півзахисника"
07.05.2016
Нелогічна поразка у Черкасах
07.05.2016
"Черкаський Дніпро" – ФК "Тернопіль" у режимі онлайн
07.05.2016
Визначено дати та час початку наступних домашніх матчів ФК «Тернопіль»
07.05.2016
ФК «Тернопіль» провів передматчеве тренування в Черкасах
06.05.2016


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
165