Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Я б не вів бізнес з тим, хто зраджує своїй жінці, — Віктор Бронюк

Я б не вів бізнес з тим, хто зраджує своїй жінці, — Віктор Бронюк

08.05.2016, 11:00

Який присмак любові відчуває 37-річний лідер гурту ТІК, що одружений з франківчанкою Тетяною? Порівняльна гамма його відчуттів кохання і пристрасті у юності й зараз. 

Пише 0342.ua з посиланням на versal.media

20

Ніколи не був обділений жіночою увагою. Це факт: харизма робить суттєвий внесок. Вів активну студентську, громадську діяльність, працював організатором фестивалів. Тож друзів, нових знайомств і дівчат вистачало. Але динаміка та рух не залишали наснаги на тривалі стосунки. Кожній із тих двадцятирічних, з якими зустрічався, хотілося закрутити світ довкола себе. Я ж — не мав часу ходити колами.

35

Для будь-яких стосунків має бути внутрішня готовність. Щоб не було «побачив принц принцесу, і треба із нею  женитися». До одруження всі ці знайомства важко було назвати стосунками.

20

Часто чув від батька: «Тобі вже 25 років. Я одружився в 21, і твої однокласники вже встигли…». Я відповідав щось на кшталт: «Деякі вже навіть розлучилися».

35

Тоді мені постійно снилася незнайомка. Я не дуже на це зважав: це ж дівчина зі сну — не серйозно. А приїхав в Івано-Франківськ, випадково познайомився, придивився… Ах, це та ж дівчина! Вона була однією з організаторів концерту. І закрутилось… Одружився з нею у 2008 році.

У мене й досі така містика у снах: незнайомі вулиці, обличчя, події… — з якими потім зіштовхуюсь в реальному житті.

Тоді мені постійно снилася незнайомка. Я не дуже на це зважав: це ж дівчина зі сну — не серйозно. А приїхав в Івано-Франківськ, випадково познайомився, придивився… Ах, це та ж дівчина!

20

З 15-ти років не жив дома: поступив в училище, потім — в університет. Вважав, що для створення майбутнього треба будувати незалежну територію. У ній набагато простіше.

35

Це був правильний крок. Щоб сім’ю не з’їли конфлікти між поколіннями, вона має жити окремо від батьків. Бо коли з’явиться та, що сорочку не як мама прасує, чоловіку буде важко обрати… От ми з дружиною живемо у Вінниці, мої батьки — в кількох кілометрах від міста, її батьки — у Франківську. Ми не встигаємо одне одному набриднути. І від того рідніші.

20

Шукав баланс між зовнішнім і внутрішнім. У гонитві за «обгорткою» є ризик обрати несмачну «цукерку». Спілкуючись із такою «цукеркою» на легку тему, розумієш: крок вліво, крок вправо (до філософських питань) — це крок у порожнечу.

35

А я люблю поспілкуватися. В цьому із дружиною — діалог без пауз і нудьги. Є контакт за улюбленими темами, є вміння їх підтримати в розмові.
378278

20

У 16-17 років узагалі не знав, що існують еротичні журнали чи порно. Тим паче, про сексуальні відхилення: гомосексуалізм, лесбійство. У нашому селі не було такої інформації.

35

Відвідавши США, дізнався, що сексуальне виховання там викладають із 5-го класу. З’ясовують на уроці, з ким із сексуальних партнерів дітям було б приємніше: з чоловіком чи з жінкою, до якої сексуальної орієнтації схильні. Навіщо робити це із 12-річними? Так і не зрозумів.

20

В університеті з’явився доступ до польських порнографічних журналів та еротичних коміксів. Розглядали, обговорювали в гуртожитках. Але без фанатизму.

35

Не визначив, де завершується сексуальність жінки і починається збочене використання тіла. Грань між мистецтвом і порнографією дуже тонка. Для когось блузка без нижньої білизни — це вже сором. Для когось — прийнятна естетика. Мені подобається другий варіант.

20

У сексуальних задоволеннях усе залежало від локації. Що не дозволено в громадських місцях, відбувалось у спальні. Правда, без зухвалої екзотики — було приємне те, що природне.

35

Дивуюсь сім’ям, що запрошують до ліжка третього, рятуючись від нудьги. Так, якщо сам не можеш, треба кликати на допомогу не «секс-тренера», а сімейного психолога. Та мені більше подобається брати не кількістю, а якістю (сміється — авт.).

20

Мій вид діяльності більшість жінок сприймали: «Зрозуміло, що він робить у тих турах. Всі чоловіки такі сволоти…».

Я ніколи б не вів бізнес із партнером, що зраджує своїй жінці.

35

Після одруження ні разу не піддався ситуативним спокусам. Ні, зрада — це стан без вороття, а не подія. Якщо розбити склянку і попросити у неї пробачення, що з того буде?

Людина, яка зрадила в коханні, згодом зрадить в іншому. Чоловік, що сьогодні зраджує дружину, завтра може стати твоїм комерційним партнером, — і теж зрадити. Шкода, що більшість підприємців не зауважують цього. Я  ніколи б не вів бізнес із партнером, що зраджує своїй жінці.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
185