Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі відбудеться поминальна служба за хірургом Михайлом Стасівим, який рятував бійців у зоні АТО

У Тернополі відбудеться поминальна служба за хірургом Михайлом Стасівим, який рятував бійців у зоні АТО

07.05.2016, 21:00
У вівторок, 10 травня минає 40 днів, як зупинилося серце тернопільського хірурга Михайла Стасіва. Поминальна служба відбудеться у Церкві Матері Божої Неустанної Помочі, що на бульварі Данила Галицького, 1. Початок о 8.15.
Рідні запрошують тернополян до молитви за упокій Михайла Стасіва. Тернопільський хірург Михайло Стасів раптово помер 1 квітня. Поховали медика на алеї Героїв на Микулинецькому кладовищі у Тернополі 3 квітня, пише 20 хвилин. Нагадаємо, упродовж 13 місяців Михайло Стасів служив добровольцем в зоні АТО, де надавав медичну допомогу бійцям. Загалом за 20 років хірургічної практики у Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги цей лікар врятував сотні життів. З 2013 року медик працював заступником головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності Тернопільського міського комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги". 
А у серпні 2014 року вирішив піти добровольцем в АТО. На війні кулі, снаряди та гради минали тернопільського лікаря, смерть знайшла його вже вдома – у Михайла Стасіва сталася гостра серцева недостатність. Сумна новина про те, що його не стало, стала шоком для побратимів та рідних.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
251