Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Чим запам'ятався івано-франківцям сьогоднішній день

Чим запам'ятався івано-франківцям сьогоднішній день

06.05.2016, 22:00
В останній робочий день тижня, в Івано-Франківську розпочалися святкові заходи, приурочені Дню міста. Тож 0342.ua підібиває підсумки сьогоднішнього дня і пропонує до огляду п'ятірку основних новин за 6 травня.

1. Що можна придбати на "Прикарпатському вернісажі". З нагоди святкування Дня міста і в рамках фестивалю «Карпатський простір» в центрі Івано-Франківська розкинувся "Прикарпатський вернісаж" — ярмарок виробів декоративно-ужиткового мистецтва. Пропонуємо переглянути фоторепортаж.

2. Розпечений метал і запах смаженого м'яса: вікенд з ковалями розпочато. Сьогодні, о 12:00, на площі Бастіону розпочався 14 фестиваль "Свято Ковалів". Учасниками дійства стали представники 10-ти країн світу. До вашої уваги фоторепортаж.

3. 200 млн грн планують витратити на будівництво нового мосту на Пасічну. 6 травня в мікрорайоні Пасічна заклали камінь під будівництво нового мосту. Прогнозована вартість нового мосту – до 200 млн грн. Проектні роботи коштуватимуть 1,5 млн грн.

4. 9 травня Івано-Франківськ святкуватиме День перемоги над сміттям. Зйомки фільму, екологічний квест, екофотосесію, майстер-класи – зможуть побачити франківські родини на святі Перший міський екодень Для дорослих та дітей, що пройде 9 травня на сцені у парку Тараса Шевченка.

5. "Рубайте дрова, бо вам газу не треба", — сільська реформа від Розенка. Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко запропонував селянам обходитися без газу. Газифікація села завжди вважалася досягненням уряду будь-якої країни. Проте віце-прем'єр-міністр Павло Розенко має своє бачення — село без газу може обійтися.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
223