Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До початку літа в Тернополі завершать ремонт у одному з найдавніших скверів міста

До початку літа в Тернополі завершать ремонт у одному з найдавніших скверів міста

04.05.2016, 10:15

Нове освітлення, бруківка у вигляді вишиванки та новий дитячий майданчик  буде у сквері на вулиці Валовій в Тернополі. Як зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал, сквер можна вважати одним із найдавніших у місті і ремонтів там не робили купу років. Наразі завершені усі основні будівельні роботи, які пов’язані з технікою.

- Сквер на вул. Руській розташований у центральній частині міста, це не лише прибудинкова територія, а й громадський простір. Саме тому ми хочемо зробити його сучасним, оновити вуличне освітлення, обладнати новий дитячий майданчик, змінити покриття на пішохідних ділянках. Ми хочемо, щоб цей сквер став ще одним місцем для відпочинку тернополян. Роботи із ремонту цього скверу намагатимемося завершити до початку літа, - розповів Сергій Надал.

Окрім цього, відремонтують цьогоріч і сквер на вулиці Богдана Лепкого. Наразі тривають тендерні процедури, щоб визначити підрядника, який виконуватиме роботи. Там також буде відпочинкова зона, дитячий та спортивний майданчики. Сквер обіцяють зробити до кінця літа.  

IMG_4609_0416IMG_4593_0416IMG_4614_0416IMG_9002_110416

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
190