Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі учень четвертого класу безжально відгамселив сплячу бродячу собаку

У Тернополі учень четвертого класу безжально відгамселив сплячу бродячу собаку

16.04.2016, 11:00
Волонтери громадської організації “Ноїв ковчег” розповідають шокуючу історію, яка трапилася 14 квітня на Східному масиві. Там учень четвертого класу безжально відгамселив сплячу бродячу собаку. Вона захищалася і вкусила у відповідь…
"Хочу поділитись з вами історією, яка трапилась на східному. Волонтери знають, бо сьогодні всі вже про це чули. У нас по вулиці Лесі Українки живе чорний песик. Дуже дружелюбний, милий, хороший. Його всі годують, і старенькі бабуся з дідусем, і моя мам, і ще багато людей. І тут, чуємо таку новину : він покусав маленького хлопчика. Приїхала швидка, забрала хлопчика в лікарню. Ні з того, ні з сьго покусав…А виявляється, цей “хлопчик” , коли собаки спали собі спокійно, нічого не очікуючи, взяв ПАЛИЦЮ і СПЛЯЧУ собаку, цього чорного почав гамселити.
Викликали поліцію, швидку, бо, мовляв, собака напала на “дитину”. Та це хіба дитина??? Скажіть мені. В 4му класі вже певно мав би мати якусь клепку, співчуття. От що йому зробив цей песик? Він і мухи не образить, як то кажуть.
І тепер його забрали в притулок, і якщо через 10 днів йому не знайдеться господар, його усиплять. Скажіть мені хто небудь, де справедливість??
І що це за батьки такі, які виховують так оцю істоту? Ким же ВОНО виросте?”.
Коментарів до запису – майже 50. Усі підтверджують. що собака – спокійна та мирна. І куди цей світ котиться? Чому дітей не виховують їх батьки?", - розповідають волонтери з ГО "Ноїв ковчег".

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
145