Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільські рибалки щодня ризикують життям

Тернопільські рибалки щодня ризикують життям

30.01.2016, 22:00
Щоб черговий раз нагадати рибалкам основні правила щодо безпечного перебування на кризі,  інспекторським складом Тернопільського міського відділу Управління проведено рейд на Тернопільському ставі.
Під час заходу всім громадянам, які перебували на замерзлому плесі водойми, наголосили на тому, що різка зміна температури повітря, яка спостерігається останнім часом, може призвести до зменшення товщини льоду, а це, у свою чергу, підвищує небезпеку їх перебування на льоду.
 Нажаль, як виявилось, у жодного з рибалок не було рятувального жилета та мотузки довжиною 15-20 м з петлею на одному кінці та вантажем близько 400-500 г на другому. Не виявилося у них і так званих підручних засобів, за допомогою яких, у разі потрапляння під лід, легше буде врятуватися. До того ж, деякі з рибалок пробивають лунки через 2-3 метри одна від одної, хоча необхідно витримувати відстань не менше 5-6 метрів. Поспілкувавшись з рибалками, фахівці Служби порятунку вручили пам'ятки із заходами безпеки на льоду та наголосили, що знання таких простих, на перший погляд, але дієвих заходів, врятують життя та збережуть здоров’я.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
335