Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → З початку 2016 на Тернопільщині зафіксували понад 20 ДТП

З початку 2016 на Тернопільщині зафіксували понад 20 ДТП

19.01.2016, 22:30
На Тернопільщині побільшало ДТП. Їхнім наслідком є чимало травмованих та кілька загиблих.

МИКОЛА ІГНАТЧЕНКО, ст. інспектор СВУПД ГУ Національної поліції в області: «З початку року на дорогах Тернопільщини скоєно 22 ДТП з потерпілими, в яких 3 людини загинуло та 25 травмовано».
Переважно, каже Микола Ігнатченко, це зіткнення та наїзд на пішохода. Супутньою причиною ДТП часто стають погодні умови. Тому водіїв просять особливо уважно керувати авто в зимовий період та зважати на ожеледицю, передає ІНТБ
МИКОЛА ІГНАТЧЕНКО, ст. інспектор СВУПД ГУ Національної поліції в області: «За інформацією гідрометеоцентру в найближчі дні на Тернопільщині очікується пониження температури, опади у вигляді снігу, утворення ожеледиці. Працівники відділу управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Тернопільській області, які забезпечують безпеку дорожнього руху, звертаються до водіїв бути максимально уважними на дорозі. Уникати різких маневрів, обгонів. Дотримуватися безпечної швидкості руху».
Особливо уважними як водіїв, так і інших учасників руху просять бути біля пішохідних переходів.
МИКОЛА ІГНАТЧЕНКО, ст. інспектор СВУПД ГУ Національної поліції в області: «Враховувати, що проїзна частина слизька і, можливо, не всі водії можуть завчасно зупинити транспортний засіб, дивитися, щоб всі учасники дорожнього руху, тобто водії, які рухаються побачили і надали можливість для переходу пішоходів».
Також правоохоронці закликають батьків добре пильнувати за дітьми та нагадати їм правила дорожнього руху.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
341