Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополяни масово скуповують протигрипозні ліки

Тернополяни масово скуповують протигрипозні ліки

19.01.2016, 22:00
Через збільшення кількості хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції, тернополяни скуповують ліки від цієї недуги. Аптекарі кажуть, що деякі медикаменти навіть не встигають привозити. Найбільше розходяться жарознижуючі та противірусні ліки.
«Частіше люди обирають не закордонні, а українські товари, бо кажуть, що їм довіряють більше, справді, серед наших вітчизняних медикаментів є досить таки непогані» - стверджує аптекар Любов Іванівна.
Лікарі ж закликають людей, якщо і купляти ліки, то за порадою фахівців, а не займатися самолікуванням: «У багатьох випадках хворі  йдуть до аптек та вибирають ліки на свій розсуд, п’ють їх, а коли це не допомагає – аж тоді звертаються до медичних закладів. Насправді це треба зробити спочатку: зверніться до свого сімейного лікаря, нехай припише вам потрібні медикаменти, адже без належного огляду, ви не знатимете на якій стадії недуга і наскільки сильні препарати потрібні». - каже лікар Оксана Коваль. – «Також буває, що хвороба щойно починається, а особи, особливо ті, що люблять панікувати, – біжать до аптек і купують сильні препарати, тим самим нищать свій організм. Тому треба звертатися за рекомендаціями до спеціалістів, перш ніж приступати до лікування». 
Джерело: TeNews

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
368