Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянка Олена Підгрушна здобула золото на етапі кубка світу з біатлону в Німеччині

Тернополянка Олена Підгрушна здобула золото на етапі кубка світу з біатлону в Німеччині

17.01.2016, 22:00

Українські біатлоністи, крім перемоги на етапі Кубка світу в Рупольдінгу в Німеччині.
Українки здобули "золото" в естафеті на п'ятому етапі Кубка світу в Рупольдингу. Переможний результат - (1+4) 1:16:14.2. До складу української команди на змаганнях увійшли Ірина Варвинець, Юлія Джима, Валя Семеренко та тернополянка Олена Підгрушна.
Для Олени Підгрушної гонка проходила в режимі «без права на помилку»: будь-який промах міг бути максимально використаний стрімкими Лаурою Далмайер і Тіріл Екхофф! Розуміючи це, капітан нашої збірної поставилася до стрільби гранично відповідально. Але навіть після ідеальної лежання Лена на другу стрільбу прийшла вже разом з Далмайер! Благо - відстала норвежка, що використала на обох рубежах повний комплект запасних патронів.
І ось дуель в стійці. Підгрушна, навіть незважаючи на те, що встала на другий килимок, виготовилася швидше і першою почала стрілянину, пише Номер один.
Лаура, почувши постріл суперниці, в якийсь момент здригнулася і допустила промах! Зате Олена зі спокоєм удава продовжила методично закривати мішені! Правда, вирішальної переваги все одно не вийшло: Далмайер надалі обшлась безх помилок і відправилася на останнє коло всього в 9-ти секундах позаду українки! Ну що це за відставання, якщо кругом раніше німкеня відіграла вдвічі більше ?!
Але й останнє коло Підгрушної - це окреме надбання в нинішньому сезоні українського біатлону! Олена не здалася під натиском більш швидкої суперниці, відмінно відпрацювала всі підйоми і под'емчік, і на фінішну пряму вийшла трохи попереду! І тут німкеня, поступово накочує нашу біатлоністку, допустила тактичну помилку, вибравши той же фінішний коридор, що і українка! А Олена на досвіді гранично грамотно, не змінюючи коридор і не порушуючи правила, «зачинила хвіртку» і змусила німкеню під незадоволений гул трибун коректувати траєкторію, після чого шансів на перемогу вона вже не мала.
Браво, Олена! Спасибі, Команда! Слава Україні!

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
373