Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → За деякими спортивними майданчиками у Тернополі можна спостерігати в онлайн-режимі

За деякими спортивними майданчиками у Тернополі можна спостерігати в онлайн-режимі

07.01.2016, 22:00
На трьох спортивних майданчиках в Тернополі встановили камери  відеоспостереження. Зокрема, відтепер тернополяни в онлайн-режимі можуть спостерігати за майданчиком на вулиці Лесі Українки,19, Пилипа Орлика та Старий Ринок, 5
До слова, централізована система відеоспостереження у Тернополі працює вже більше двох років. За цей час камери відеоспостереження з’явились по всьому місту і виправдали себе.
Насамперед це надійний спосіб слідкувати за правопорядком. Камери встановлені у місцях, де часто трапляються аварії, на великих площах, а також біля нічних магазинів та нічних клубів.
- Такий досвід ми перебрали у наших європейських партнерів, зокрема в міста Хожів та Люблін, де така система діє вже багато років. Основна перевага системи відеспостереження, це те, що правоохорнці мають можливість контрулювати за будь-якими правопорушеннями, які можуть відбуватись у місті. Тобто в першу чергу ці камери ставились там, де найбільше траплялось автопригод та у місцях, які можуть бути потенційно небезпечні у плані злочинів, - зазначив міський голова Сергій Надал.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
358