Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Безцінний досвід. Путін про Сирію і нове озброєння

Безцінний досвід. Путін про Сирію і нове озброєння

07.06.2018, 16:58
Російський президент Володимир Путін розповів під час прямої лінії про нове озброєння Росії і про її застосування під час сирійської кампанії.

Він також сказав, що російські війська з Сирії виводити поки не планують.

"Це не просто військовий контингент. Це два комплекси базування - порт Тартус і аеропорт в Хмеймімі. Наші військові перебуватимуть там доти, поки це вигідно Росії і на виконання наших міжнародних зобов'язань. Ми поки не плануємо виводити", - заявив Путін.

Кампанію в Сирії президент Росії назвав безцінним досвідом, в тому числі для випробування нового російського озброєння.

"Сирійська операція є унікальним бойовим досвідом для російських збройних сил. Жодні навчання не йдуть в порівняння із застосуванням в бойових умовах", - сказав він, наголосивши, що "Сирія - не полігон".

Путін заявив, що бойові дії в Сирії допомогли зрозуміти важливість зв'язку, розвідки, космічного угруповання, удосконалити російські збройні сили.

Президент Росії пояснив, що розробка озброєнь, про яку він розповідав під час послання і яка викликала масу емоцій на Заході, почалася давно - ракетний комплекс Авангард з гіперзвуковим блоком, наприклад, в 2004 році.

Путін пригрозив світу невловимими ракетами: відео


Він запевнив, що поява аналогів на Заході Росію вже не турбує, оскільки вона "вже розробила найпотужніше наразі озброєння".

Гіперзвукова ракета Кинджал вже стоїть на озброєнні в Південному федеральному окрузі РФ, лазерний бойовий комплекс також поставлений на озброєння, заявив Путін.

Система Авангард відправлена ??в серійне виробництво, а в 2020 році збройним силам Росії буде поставлено ракетний комплекс Сармат, додав він.

За словами президента РФ, пройшли найважливіші випробування ядерної рухової установки, мають бути ще планові роботи, і сумнівів в постачанні озброєнь в належний час немає.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
656