Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → ФСБ звинуватила у браконьєрстві рибалок з Бердянська

ФСБ звинуватила у браконьєрстві рибалок з Бердянська

24.05.2018, 10:25
Прикордонне управління ФСБ Росії у Краснодарському краї порушило кримінальні справи стосовно двох українських рибалок, затриманих російськими прикордонниками в акваторії Азовського моря в травні. Про це повідомляє РИА Новости в четвер, 24 травня.

Зазначається, що українців затримали, коли вони на моторному човні підійшли до місця, де вони нібито раніше встановили незаконні знаряддя лову - ставні сітки.

"У ході перевірочних заходів співробітниками крайового прикордонного управління з браконьєрських сіток були вилучені дві особини червонокнижного осетра російського і понад 30 особин камбали-калкан в неживому стані. Рибалок доставили в порт міста Єйська для встановлення особи, а на судно було накладено арешт. Стосовно громадян України порушено кримінальні справи, які передбачають, зокрема, позбавлення волі на термін до п'яти років", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 10 травня двоє рибалок вийшли в Азовське море на катері Амур з території бази відпочинку Іскра, розташованої на Бердянській косі, проте через добу додому не повернулися. Пізніше стало відомо, що рибалки затримані прикордонниками РФ і перебувають в місті Єйськ Краснодарського краю.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
462