Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Мінкультури РФ запропонувало зняти фільм про "Новоросію"

Мінкультури РФ запропонувало зняти фільм про "Новоросію"

19.04.2018, 13:32
Міністерство культури Росії вважає за необхідне створення фільму або серіалу про так звану "Новоросію" і чекає робіт від сценаристів. Про це сказав заступник голови відомства Володимир Аристархов, повідомляє Интерфакс у четвер, 19 квітня.

"Подібно до того, як уже створено фільм про Крим, нам необхідний фільм або серіал про "Новоросію", - сказав Аристархов на конференції "Культурний простір народів Росії і Донбасу" в Москві.
Російський чиновник зазначив, що підтримка кіновиробництва належить до повноважень Мінкультури і Фонду кіно, і у відомстві "чекають хороших сценаріїв для фільму про "Новоросію".

"Ми чекаємо талантів, ми чекаємо, щоб до нас звернувся хтось, хто нам дасть хороший сценарій, а сценарій ми винесемо на експертну раду. Поки такого сценарію у нас немає, ми чекаємо і сподіваємося, що таке хороше кіно повинно бути створено", - сказав заступник міністра.

Раніше екс-глава "міноборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що в Москві хочуть відродити ідею "Новоросії". Відповідні вказівки нібито отримали російські ЗМІ і політтехнологи.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
270