В світі » У РФ напали на будинок журналістки Новой газеты


03:32 от admin
На будинок журналістки Новой газетыі ведучої радіостанції Эхо МосквыЮлії Латиніної здійснили напад, в результаті чого постраждали вісім осіб. Про це повідомила сама Латиніна, передає Эхо Москвы.
 
Зазначається, що напад стався в ніч з 18 на 19 липня. За словами журналістки, будівлю оббризкали їдкою речовиною невідомого складу. Серед постраждалих - четверо літніх людей і двоє дітей.
 
Вона додала, що сусіди помітили машину нападників і уточнила, що інцидент стався близько 2.30 ночі.
 
"Це була якась речовина з нудотним запахом, який, наскільки я розумію, досить мало завдає шкоди здоров'ю", - зазначила Латиніна.
 
Журналіст наголосила, що не має наміру звертатися в поліцію у зв'язку з інцидентом.
 
"Я в цій комедії брати участі не буду", - сказала вона.
 
За даними РИА Новости, отриманими в прес-службі ГУМВС у Москві, поліція проводить перевірку після того, як невідомий облив будинок в Передєлкіно смердючою рідиною.
 
Ім'я власника будинку офіційно не повідомляється, проте джерело в столичній поліції розповіло агентству, що йдеться про Латиніну. Правоохоронці встановили, що розлита рідина небезпеки для здоров'я не несе.
 
Нагадаємо, влітку минулого року невідомі напали на Латиніну біля редакції Эха Москвы. Інцидент вона зв'язала зі своїми матеріалами в Новой газете про "кухаря Путіна" і бізнесмена Євгена Пригожина.
 
У поліції підтвердили, що напад на Латиніну пов'язаний з її професійною діяльністю. Однак про подальші результати розслідування нічого не повідомлялося.
 
Раніше повідомлялося, що на станції метро Позняки в Києві було скоєно напад на журналіста Руслана Коцабу, в результаті якого йому розсікли губу.
 
Під Києвом невідомі побили журналіста

"korrespondent.net"