Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Пасія чи охоронець? Як Путін їздив у монастир

Пасія чи охоронець? Як Путін їздив у монастир

14.07.2017, 20:38
  Володимир Путін вирушив до Валаамського монастиря, розташованого на островах Валаамського архіпелагу в Карелії.   В один із телевізійних сюжетів, що висвітлює поїздку Путіна, потрапив момент, де на задньому сидінні автомобіля президента РФ була помічена чи то жінка, чи то його охоронець.   У Кремлі кажуть, що це сек'юріті, але в Інтернеті обговорюють домисли щодо супутниці Путіна, який уже кілька років як розлучився.   Тема жінок Путіна після його розлучення із дружиною особливо актуальна для Росії.   Корреспондент.net зібрав інформацію про перебування Путіна на Валаамських островах.   Знаменитий момент   Телеканал "Звезда" показав сюжет, у якому Володимир Путін сам веде Мерседес, а припарковавшись, виходить з автомобіля і відкриває задні двері. Пасажир, що сидить у машині, жестом показує, що виходити не збирається. Хто це, невідомо. Але люди почали гадати.  

Путин прибыл на Валаам в компании неизвестного спутника или спутницы.

- Пожалуйста, прибыли.
- Вижу, до обеда свободен. pic.twitter.com/G5LKrggNZU
— Alex Belenky (@gun1man) 12 июля 2017 г.   Що говорить Пєсков   За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, це, звичайно, не жінка і не фаворитка Путіна. Він заявив, що на задньому сидінні перебував співробітник служби безпеки. Як пояснив Пєсков, Путін відкрив двері, оскільки щось хотів взяти в охоронця.   Що говорить Інтернет   У Мережі люди звернули увагу на довгі нігті пасажира Путіна і червоний предмет на руках - чи сумку, чи червону сукню. Також багатьом здалося, що пасажир указує на телевізійні камери, і тому не хоче виходити.   Разом із тим існує думка, що Путін відкрив двері, щоб узяти піджак, але піджак уже забрали, що і показав йому охоронець, який залишився сидіти в машині.   Піджак видно в руках у ФСОвця за машиною, він сидів на передньому пасажирському сидінні.   На колінах співробітника міг лежати згорток в оксамиті, а не жіноча сумка, як хтось подумав. У згортку в оксамиті книга про житіє святого Миколая Чудотворця 1911 року видання, яку і подарував президент монастирю.   Також спостерігачі відзначають, що рука з машини - мускулиста, хоча і з довгими нігтями.   Кого тільки не побачили на задньому сидінні у Путіна в Мережі - й екс-дружину президента Людмилу Путіну, і Юлію Навальну, й Аліну Кабаєву.   Яхта   Біля острова, куди прибув Путін, журналісти помітили велику яхту. Як повідомила в репортажі радіостанція "Коммерсант FM", цю яхту Володимир Путін "подарував монастирю".   Пєсков виступив зі спростуванням. У прес-службі Валаамського монастиря заявили, що яхту "Паллада" монастирю подарувала компанія "Лукойл" ще у 2005 році.  

Яхта «Паллада», которую журналисты объявили подарком Путина Валааму, была передана РПЦ в 2005 годуhttps://t.co/30BGbxFHpt pic.twitter.com/dwjKyNlJgV
— #говоритмосква (@govoritmsk) 12 июля 2017 г.   Яхту "Паллада" побудували за голландським проектом, до 2005 року вона перебувала на балансі управління президента Росії, після чого була викуплена "Лукойлом" і передана в дар монастирю. Про це повідомлялося на сайті самого Валаамського монастиря у 2005 році.   "У нинішньому році яхта була придбана нафтовою компанією "Лукойл" спеціально для подальшої передачі Російській Православній Церкві... Вважаючи соціальну відповідальність невід'ємною частиною бізнесу, компанія веде активну благодійну діяльність, спрямовану на відродження духовної культури і православних традицій батьківщини", - повідомляла прес- служба монастиря.   Але навіщо монастирю яхта?   У 2015 році видання "Город 812" повідомило, що яхтою "Паллада", ексклюзивним судном класу люкс і вартістю близько $4 млн, користується глава РПЦ Кирило, зокрема для візитів у єпархію, а також VIP-гості Валаамського монастиря.   Прес-секретар єпископа Панкратія Михайло Шишков уточнив виданню, що про VIP-гостей "ніхто не знає, коли вони приїжджають і виїжджають. Гості часто прибувають під охороною, тому нікому доступ до цієї інформації не надається".   Що Путін робить на островах?   До Валаамського монастиря Путін приїхав у день валаамських чудотворців Сергія і Германа, як і у 2016 році. На острові він проведе три дні.   У планах президента - зустріч із главою Російської православної церквою (РПЦ).   Схоже, зустріч не дуже склалася. Що Путін сказав Кирилу? "Руки від мене забери?"  

Руки от меня убери! https://t.co/tKh3aOPp4o pic.twitter.com/eOUrnalkCl
— Телеканал Дождь (@tvrain) 12 июля 2017 г.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
401