Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → РФ може вислати 30 американських дипломатів – ЗМІ

РФ може вислати 30 американських дипломатів – ЗМІ

11.07.2017, 01:58
Москва може вислати близько 30 американських дипломатів, а також накласти арешт на об'єкти власності США в Росії. Про це пише газета Известия з посиланням на джерело в російському МЗС.
Повідомляється, що це планується зробити як дзеркальні заходи з питання про вилучену в США дипломатичну власність Росії.
Видання відзначає, що Росію до таких заходів підштовхнуло рішення США не повертати посольську власність, яка перебуває під арештом.
"Є попередня домовленість про проведення зустрічі в Санкт-Петербурзі заступника міністра закордонних справ Росії Сергія Рябкова і першого заступника держсекретаря США Томаса Шеннона. Якщо і там компромісу не буде знайдено, нам доведеться піти на подібні заходи", - заявило джерело.
Нагадаємо, 29 грудня 2016 року тодішній президент США Барак Обама оголосив про нові санкції проти Росії за втручання у вибори і вислав із країни 35 російських дипломатів.
Дипломати США отримали 35 запрошень на ялинку в Кремль
У МЗС РФ заявили, що дії США мають руйнівний характер. У свою чергу, президент Володимир Путін заявив, що Росія не буде висилати дипломатів США.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
390