Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Вибух у Волгограді: троє загиблих, десять поранених

Вибух у Волгограді: троє загиблих, десять поранених

17.05.2017, 05:35
У результаті вибуху побутового газу в чотириповерховому житловому будинку Волгограда троє людей загинули і ще десять постраждали, передає РИА Новости.
 
Зазначається, що тіла ще двох загиблих можуть перебувати під завалами під'їзду житлового будинку.
 
Губернатор Волгоградської області Андрій Бочаров повідомив, що за попередніми даними, вибух побутового газу стався через несанкціоновані роботи поза будівлею однієї з компаній, яка планувала приєднатися до водоводу, внаслідок чого був порушений трубопровід з газом, і після накопичення газ вибухнув.
 
Влада Волгоградської області вирішує питання компенсацій мешканцям будинку, який в результаті події був частково зруйнований, мешканців будинку евакуювали і поселили в пунктах тимчасового розміщення. На місці продовжують працювати рятувальники.
 
Джерело в екстрених службах регіону інформувало агентство, що орієнтовно зруйновано 16 квартир, десять з них - повністю. За його словами, при вибуху було зруйновано всі чотири поверхи під'їзду.
 
Раніше повідомлялося, що у Волгограді стався вибух в житловому будинку, в результаті якого стався обвал ділянки чотириповерхового будинку.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
301