В світі » Росія стягує військову техніку до кордону з КНДР


12:40 от admin
Військова техніка Російської Федерації передислокується в Хабаровський край в бік кордону з Північною Кореєю. Про це пише місцевий сайт DVHab.ru.

Зазначається, що жителі прикордонних районів стали свідками великих військових конвоїв, які переміщуються на поїздах і автодорогах. Люди надсилають фото і відео військових ешелонів.

"Ви говорите, що всі ці новини є фейком. Але з ранку це вже третій потяг з військовою технікою. Тому не все так просто. Щось все ж намічається на кордоні з КНДР", - сказав житель Хабаровська, який зняв на відео один з ешелонів.

При цьому офіційний представник Міноборони РФ назвав ці переміщення техніки частиною звичайних військових навчань і плановою контрольною перевіркою за зимовий час.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні Рада безпеки ООН засудила останній ракетний запуск Північної Кореї, заявивши, що можливе введення нових санкцій проти Пхеньяна через надзвичайно дестабілізуючу поведінку.

Раніше повідомлялося, що Вашингтон може завдати превентивного удару по КНДР, щоб запобігти ядерним випробуванням. Північна Корея у відповідь пригрозила атакувати американські військові бази і резиденцію президента в Сеулі.

"korrespondent.net"