Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Росія розташує в Арктиці нові комплекси С-400

Росія розташує в Арктиці нові комплекси С-400

08.04.2017, 12:15
До кінця 2017 року Росія розгорне в Арктиці дві нових зенітних ракетних системи С-400 "Тріумф". Про це повідомив командир 1-ї дивізії протиповітряної оборони генерал-майор Сергій Москвичов.
"З 2015 року на Кольському півострові розміщений комплекс С-400. У цьому році такий же зенітний ракетний комплекс заступить на бойове чергування в Архангельській області, ще один надійде на Кольський півострів", - сказав він в інтерв'ю газеті "Красная звезда".
Москвичов підкреслив, що його з'єднання стежить за повітряною обстановкою від кордону з Фінляндією до селища Тіксі в Якутії.
Він повідомив, що в цей час триває переозброєння частин ППО.
"Переозброєння йде повним ходом і в зенітних ракетних військах, і в радіотехнічних частинах. Останні отримують нові радіолокаційні станції, які працюють в широкому спектрі діапазонів і відрізняються високою точністю", - додав генерал-майор.
Як повідомляв Корреспондент.net, Росія розгорнула у Криму полк з ракетами С-400. Також на анексованому півострові розміщений зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С".
Нагадаємо, до кінця 2017 року Росія повністю відгородиться ракетами. Периметр по межах країни буде захищений як з моря, так і з повітря.
Ракетний вищир. Як Росія відповідає НАТО

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
289