Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Росія закрила канали зв'язку з США щодо Сирії

Росія закрила канали зв'язку з США щодо Сирії

08.04.2017, 02:25
Міністерство оборони Росії з 00:00 суботи, 8 квітня, припинило роботу каналів "гарячої лінії" зв'язку, які діяли в рамках двостороннього меморандуму про запобігання авіаінцидентів в Сирії, повідомляє Интерфакс.
"У російське військове відомство був викликаний військовий аташе при посольстві США в Москві, якому була офіційно вручена нота про припинення російською стороною з нуля години 8 квітня виконання своїх зобов'язань за меморандумом про взаєморозуміння", - повідомив офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков.

Росія пішла на цей крок після того, як США завдали ракетного удару по авіабазі сирійських урядових військ в провінції Хомс.

Нагадаємо, в ніч на 7 квітня США завдали ракетного удару по сирійському військовому аеродрому аш-Шайрат в районі Хомса, з якого, на думку Штатів, могли організовуватися атаки з використанням хімічної зброї.

Порохова бочка. Експерти оцінили "міцність" світу

Росія заявила, що це акт агресії США проти Сирії. Президент РФ Володимир Путін наголосив, що ракетна атака США завдає шкоди як російсько-американським відносинам, так і спільній боротьбі з тероризмом.
 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
359