Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Росії з'явиться "Юнармія"

У Росії з'явиться "Юнармія"

06.04.2016, 03:30
У Російській Федерації створять Всеросійський військово-патріотичний рух "Юнармія", що розпочне свою роботу 1 вересня. Про це повідомив статс-секретар, заступник міністра оборони РФ Микола Панков, повідомляє "Интерфакс".

"Сповна рух "Юнармія" має стартувати 1 вересня цього року... Організаційні питання щодо створення юнармійського руху, включаючи Всеросійський зліт, планується вирішити до літа. У низці регіонів передбачається запустити пілотний проект створення та розвитку юнармійського руху", - сказав він, зазначивши, що наразі підготовлені зразки форми одягу і атрибутики юнармійців, розроблено типовий календарний план роботи на рік.

Він також повідомив, що вже опрацьована структура юнармійського руху з прив'язкою до місць дислокації російських військових частин, військово-навчальних закладів, інфраструктури ДОСААФ і Центрального спортивного клубу армії.

Раніше російський уряд затвердив держпрограму із патріотичного виховання на 2016-2020 роки.

"Вона спрямована на створення умов для підвищення рівня консолідації суспільства при вирішенні завдань сталого розвитку Росії і забезпечення національної безпеки", - йдеться в документі.

У ДНР створили дитячу організацію "Захарівці"

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
247