Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Путін назвав цілі російських військових у Сирії

Путін назвав цілі російських військових у Сирії

20.02.2016, 21:16
Президент Володимир Путін заявив, що російські військовослужбовці знищують у Сирії бойовиків, які відкрито називають Росію ворогом і не приховують планів здійснити експансію на територію СНД, повідомляється на сайті Кремля.
"Наші Збройні сили завжди мають бути готові швидко й адекватно відповісти на потенційну загрозу, припинити будь-яку провокацію і агресивні дії", - сказав Путін, виступаючи в Кремлі на урочистому вечорі, приуроченому до Дня захисника Вітчизни.
Він зазначив, що бойова робота льотчиків ВКС, моряків і військовослужбовців підрозділів забезпечення "заслуговує найвищої оцінки".
При цьому Путін підкреслив, що Росія завжди прагнула розв’язувати будь-які спірні проблеми винятково політико-дипломатичними засобами і не раз допомагала гасити гострі конфлікти в близькосхідному регіоні.
"Армія Росії в усі часи служила твердим оплотом держави, гарантом стабільності, суверенітету і територіальної цілісності країни, символізувала її національну гідність і міць", - сказав російський президент.
Зазначимо, що багато країн Заходу звинуватили Росію в погіршенні ситуації в Сирії. Російську авіацію звинувачують в ударі по сирійській опозиції, а не терористах. Раніше Лондон заявив, що метою Росії є не досягнення миру в Сирії, а створення алавітскої міні-держави на північному заході країни.
Раніше сьогодні стало відомо, що сирійська опозиція погодилася на перемир'я за умови, що Росія припинить авіаудари.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
288