Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Пєскову стало ніяково через популярність його фото в уггах

Пєскову стало ніяково через популярність його фото в уггах

20.02.2016, 18:30
Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков зізнався, що йому стало ніяково через популярність фотографії, на якій він зображений у неформальному одязі - джемпері, червоних штанях і уггах, передає ТАСС.
"Чесно кажучи, мені ніяково і я не хочу це обговорювати. Я трохи вражений цим, тому що коли їдеш вночі на мийку, щоб у черзі не стояти, ось і виходить така історія", - сказав представник Кремля.
Зі слів Пєскова, подібне питання не є темою для обговорення на брифінгу в Кремлі. Він також проігнорував запитання про те, чи завжди він сам відганяє свій автомобіль на мийку.
Знімок з прес-секретарем російського лідера був опублікований 18 лютого в Facebook. Нині посилання на пост недоступне, однак первісний вигляд сторінки зберігся в кеші Google.
Як зазначає ТАСС, зазвичай Пєсков пересувається на службовому автомобілі, а в його декларації про доходи та майно за 2014 рік вказано, що він володіє машиною Mercedes GL.
Соцмережі не залишили без уваги вбрання Пєскова, традиційно відреагувавши на нього фотожабами.
Дивіться фото: Пєскову стало ніяково через популярність його фото в уггах
Ще цього тижня рунет облюбував фотографії з "історичної" зустрічі патріарха Московського і всієї Русі Кирила з пінгвінами в Антарктиді.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
228