Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Дієтологи розкрили секрети харчування для нарощування м'язів

Дієтологи розкрили секрети харчування для нарощування м'язів

28.12.2015, 15:06
Фахівці наголошують, що для нарощування м'язової маси необхідно регулярно приймати в їжу білки і займатися силовими навантаженнями, передає Mensfitness.

Експерти дали кілька порад щодо того, як саме має виглядати раціон, щоб домогтися максимального ефекту.
По-перше, тим, хто тільки починає займатися силовими навантаженнями, білок необхідний у більших кількостях, ніж тим, хто вже давно тренується. Щодня, на думку дієтологів, потрібно вживати по 120 грам білка, в середньому по 1,5 грама білка на кілограм ваги.

Вівсяна каша рятує від діабету

По-друге, потрібно намагатися харчуватися не рідше 3-4 разів на день, а норму протеїну розподіляти так, щоб вона була приблизно однаковою під час кожного з прийомів їжі.

Для більш продуктивного тренування слід вживати продукти з вмістом протеїну за 2-3 години до тренування, а також через 1-2 години після.

Що стосується продуктів з вмістом білка, то фахівці рекомендують регулярно вживати в їжу яйця, рибу, кефір, курятину, індичатину, яловичину, сир, квасолю, молоко, горіхи, сочевицю і насіння льону. Однак при цьому настійно рекомендується не нехтувати вуглеводами і жирами, які сприяють здоров'ю організму і хорошому обміну речовин.

Раніше Корреспондент.net зазначав, що, на думку лікарів, залежність від здорової їжі не менш небезпечна, ніж анорексія.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
384