Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Слова, що змінюють світ. Чиновникам РФ подарували цитатник Путіна

Слова, що змінюють світ. Чиновникам РФ подарували цитатник Путіна

28.12.2015, 14:04
Адміністрація президента Росії подарувала на Новий рік тисячі чиновникам книгу "Слова, що змінюють світ", яка є цитатником Володимира Путіна. Про це повідомляє РБК.
За даними агентства, на початку минулого тижня в адміністрації президента РФ відбулася нарада, на якій перший заступник голови кремлівської адміністрації В'ячеслав Володін повідомив аудиторії з приблизно 50 осіб (депутати, сенатори і члени Громадської палати) про цитатник Путіна.

"Він сказав, що (ця книга - ред.) повинна стати настільною у кожного політика", - розповів РБК один з учасників зустрічі.

Після цього книгу стали розсилати як подарунок до Нового року. Зокрема, секретар Громадської палати Єврейської автономної області Наталія Матієнко розповіла, що книгу вона отримала поштою, до неї докладено лист від Володіна.

"Зібрані у книжці статті промови президента дозволяють зрозуміти ціннісні принципи й орієнтири, які лежать в основі найважливіших внутрішньо- і зовнішньополітичних рішень", - переказує вона лист чиновника.

За словами співрозмовників РБК в Кремлі, книга - щорічний формат привітання напередодні Нового року. Зокрема, торік чиновники отримали як новорічний подарунок книги улюблених філософів Путіна - Івана Ільїна, Володимира Соловйова і Миколи Бердяєва.

Промови і статті самого Путіна видані на майже 400 сторінках в хронологічному порядку. Книга починається з виступу Путіна на Генасамблеї ООН у 2003 році і закінчується промовою там же цьогоріч. РБК зазначає, що чиновникам пропонують освіжити в пам'яті "мюнхенську промову" Путіна, інтерв'ю CNN 2008 року на тлі конфлікту в Південній Осетії, передвиборні статті 2011 року і виступ з нагоди анексії Криму.

Нагадаємо, в жовтні в Росії зафіксували рекордний рейтинг схвалення політики Путіна.
 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
288