Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Росіянам радять відзначати Новий рік удома

Росіянам радять відзначати Новий рік удома

27.12.2015, 11:49
У нинішніх умовах зустріч Нового року вдома - найправильніше рішення, заявили в Раді Федерації.
Глава комітету, що відповідає за питання туризму, Валерій Рязанський запевнив, що нічого не знає з приводу поширеного в ЄС попередження про можливу загрозу терактів під час новорічних канікул.
"Кожен повинен вирішувати для себе сам, чи їздити до Європи на свята, інших рекомендацій, окрім як офіційних від уряду, МЗС, не може бути. Але нині, коли питання терористичної загрози і надалі залишаються вкрай актуальними, домашня, сімейна форма зустрічі Нового року – найбільш безпечна і правильна в нинішній ситуації", - цитує його РИА Новости.
На його думку, під час прийняття рішень про поїздки необхідно керуватися "здоровим глуздом" і тільки офіційними попередженнями та сигналами.
Як повідомлялося, поліція Австрії попередила про загрозу терактів у багатьох європейських столицях перед Новим роком. Австрійські силовики посилаються на "дружню розвідку", яка передала їм інформацію про можливі теракти.
Раніше глава Росспоживнагляду радила росіянам провести новорічні свята на батьківщині і не навантажувати свій організм різкою зміною клімату.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
313