Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Зросло число потерпілих під час вибуху в Москві

Зросло число потерпілих під час вибуху в Москві

08.12.2015, 12:47
Загальна чисельність постраждалих в результаті вибуху на автобусній зупинці на вул. Покровка в центрі російської столиці зросла до чотирьох осіб, у лікарні потрапили троє. Про це у вівторок повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу московського департаменту охорони здоров'я.
"Після вчорашнього вибуху було одне відтерміноване у часі звернення - потерпілого госпіталізували", - сказав співробітник прес-служби.
За його словами, один з трьох постраждалих, які були госпіталізовані в НДІ ім. Скліфосовського, був виписаний з лікарні. Отже, на цей час в лікарні залишаються двоє постраждалих.
Ще одній людині допомога була надана на місці, від госпіталізації вона відмовилася, нагадав представник департаменту.

Як повідомило агентству джерело в правоохоронних органах, вибуховий пристрій, що здетонував на зупинці, був начинений металевими уламками: на місці вибуху (вул. Покровка, 19) було виявлене металеве начиння з вибухового пристрою.
На записи камер спостереження потрапив чоловік-бігун, який, імовірно, кинув вибуховий пакет в людей на зупинці. Потужність вибухового пристрою становила 50 г у тротиловому еквіваленті.
Нагадаємо про те, що вибух у центрі Москви стався напередодні пізно ввечері. Раніше повідомлялося про те, що під час вибуху постраждали троє людей.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
129