Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Росія показала відео ударів по автовозах в Сирії

Росія показала відео ударів по автовозах в Сирії

05.12.2015, 02:45
Міністерство оборони Росії оприлюднило в п'ятницю, 4 грудня, нові відеозаписи ударів російської авіації в Сирії. Зокрема, за твердженням російської сторони, опублікований запис авіаудару по колоні автомобілів, що перевозять нафтопродукти в провінції Алеппо.

"Тільки за останню добу бомбардувальниками Су-34 завдані удари по двох автомобільним колонам на дорогах в районах н.п. Алеппо і Ракка в результаті яких знищено до 40 автоцистерн і великовантажних автомобілів, переобладнаних під транспортування нафтопродуктів", - йдеться в повідомленні Міноборони РФ.
  "  На відеохостингу YouTube в п'ятницю, 4 грудня, також з'явилися відеозаписи, на яких відображені палаючі бензовози.




Нагадаємо, раніше Росія звинуватила президента Туреччини Тайіпа Ердогана у торгівлі нафтою з терористами "Ісламської держави". Москва заявляла про те, що їй відомі три маршрути транспортування нафти до Туреччини з підконтрольних ІД районів Сирії та Іраку.

Лідер РФ Володимир Путін заявив, що російський бомбардувальник Су-24 збили, щоб убезпечити поставки нелегальної нафти до Туреччини.

У свою чергу, Ердоган заявив, що готовий скласти повноваження, якщо підтвердяться затвердження про закупівлі нафти у ІД.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
245