Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Кадиров упізнав в катові ІДІЛ росіянина

Кадиров упізнав в катові ІДІЛ росіянина

04.12.2015, 14:05
Глава Чечні Рамзан Кадиров упізнав в катові ІДІЛ, кадри з яким поширили на початку грудня, росіянина. Про це він повідомив у своєму Instagram.

Так, Кадиров заявив, що страченим в Сирії є 23-річний Магомед Хасієв з Грозного (Чечня, Росія). За його словами, до серпня 2012 року Хасієв носив ім'я Євген Юдін. Він народився в селі Юшков Каслінського району Челябінської області. Згодом його усиновила мешканка Чечні.

У його вбивці впізнали 28-річного росіянина Анатолія Землянку з Ноябрська (Ямало-Ненецький округ), який перебуває у федеральному розшуку.
"Гаданий вбивця впізнаний як житель Ноябрська, росіянин за національністю", - написав у свою чергу Кадиров, не уточнюючи прізвища.

twitter.com/Rita_Katz    До приєднання до терористичної організації в Сирії чоловік жив у Ноябрську. Поїхав з рідних країв у червні 2013 року. У місті Ноябрськ у нього залишилися батьки і брат.

Зазначимо, на кадрах, оприлюднених зарубіжними ЗМІ, бойовики стверджували, що російський шпигун був обезголовлений від рук російських джихадистів. На відеозаписі перед невідомим з ножем стоїть на колінах чоловік в помаранчевому комбінезоні, який пізніше буде обезголовлений.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Росія готує в Сирії ще одну військову базу.
 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
180