Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Генпрокурор РФ заперечує зв'язок своєї сім'ї зі злочинцями

Генпрокурор РФ заперечує зв'язок своєї сім'ї зі злочинцями

03.12.2015, 13:00
Генеральний прокурор Росії Юрій Чайка назвав замовними і брехливими результати розслідування Фонду боротьби з корупцією про бізнес своєї сім’ї, повідомляє в четвер Интерфакс.
Напередодні російський Фонд боротьби з корупцією, очолюваний опозиціонером Олексієм Навальним, опублікував результати власного розслідування, в якому стверджувалося, що родичі генпрокурора займаються незаконною діяльністю.

У матеріалах також говорилося, що колишня дружина заступника генпрокурора РФ Геннадія Лопатіна Ольга вела спільний бізнес з дружинами членів банди зі станиці Кущевська на Кубані. Лопатіна заявила, що ці відомості не відповідають дійсності. За її словами, юристи готують позовну заяву до суду про захист честі, гідності та ділової репутації, розміри позову поки уточнюються.

"Для мене очевидно, що це замовлення, виконане явно не на гроші виконавців. Великі гроші! Викладені відомості мають свідомо брехливий характер і не мають під собою жодного ґрунту", - сказав генпрокурор.

Чайка також зазначив, що йому відомі автори і замовники цього "вкидання", і він готовий найближчим часом оприлюднити ці дані.

"Мені абсолютно зрозуміло, хто і що за цим стоїть. Думаю, в недалекому майбутньому я це озвучу", - сказав генпрокурор.

У розслідуванні фонду Навального також міститься компрометуюча інформація про діяльність і двох синів глави Генпрокуратури.

У відповідь на коментар генпрокурора Олексій Навальний повідомив, що його фонд подасть до суду на Юрія Чайку позов щодо захисту честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, раніше Олексій Навальний заявив, що прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков проводить медовий місяць на найдорожчій парусній яхті в світі Maltese Falcon біля берегів Італії, оренда якої становить 385 тисяч євро на тиждень.
 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
147