Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Росія обмежила ввезення молочної і рибної продукції з Білорусі

Росія обмежила ввезення молочної і рибної продукції з Білорусі

21.11.2015, 15:21
Россільгоспнагляд обмежив постачання молочної і рибної продукції з Білорусі, повідомляє прес-служба відомства.
З 19 до 23 жовтня 2015 року фахівці Россільгоспнагляду спільно зі співробітниками ветеринарної служби Білорусі провели перевірку білоруських підприємств, які дозволяли собі порушувати ветеринарне законодавство під час постачання продукції. Було перевірено 9 рибопереробних підприємств і 6 підприємств з виробництва молочної продукції.
Інспекція підтвердила незаконне використання білоруськими виробниками сировини з відкинених Россільгоспнаглядом підприємств третіх країн без належного лабораторного контролю.
Зафіксовано факти використання заборонених до застосування ветеринарних препаратів, виявлено випадки підробки ветеринарно-санітарних документів.
"Россільгоспнагляд поінформував ветеринарну службу Білорусі про необхідність ввести тимчасові обмеження на постачання продукції із 13 з 15 проінспектованих підприємств (8 рибопереробних підприємств і 5 з виробництва готової молочної продукції)", - йдеться в повідомленні.
Зазначимо, що раніше уряд Росії прийняв рішення ввести продуктове ембарго проти України, яке набуде чинності 1 січня 2016 року.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
179