Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Росії можуть посилити відповідальність за тероризм

У Росії можуть посилити відповідальність за тероризм

20.11.2015, 08:42
Російські парламентарії мають намір посилити кримінальну відповідальність за тероризм і пособництво йому, випливає з проекту рішення спільних зборів Держдуми і Ради Федерації, передає ТАСС.
"Учасники спільних зборів вважають необхідним ... посилити кримінальну відповідальність за тероризм і пособництво йому, включаючи вербування, агітацію, пропаганду методів і практик терору, а також фінансування і будь-яку іншу підтримку терористичних угруповань", - наголошується в проекті документа.

"Тероризм - це не тільки загони бойовиків і фанатиків-самогубців, але і їхня потужна економічна база, розгалужена мережа інформаторів, агітаторів і вербувальників, найсучасніші технології", - пояснюють парламентарі.

Вони також заявляють про готовність вдосконалювати законодавство РФ і норми міжнародного права у сфері міграційної політики "для припинення будь-яких форм просування тероризму та міжнародної злочинності".

Попри загрозу терактів Порошенко відвідає Папу Франциска

Як повідомлялося, Бельгія скерує 400 млн євро на боротьбу з тероризмом, а також ухвалить низку заходів щодо посилення безпеки після серії терактів у Парижі.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
178