Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → У Росії далекобійники, що страйкують, зібралися на Москву

У Росії далекобійники, що страйкують, зібралися на Москву

20.11.2015, 00:19
У Росії водії-далекобійники з Дагестану планують йти маршем на Москву. Про це повідомив у прямому ефірі радіостанції Говорить Москва голова профспілки водіїв-далекобійників Олександр Котов.
"Дагестанці готові рушити на Москву", - сказав він.
За даними профлідера, в Дагестані утворилася колона вантажівок довжиною більш як 50 кілометрів. Водії блокують дороги з республіки. "Вони взагалі не впускають нікого в свій Дагестан і не випускають", - повідомив Котов.
Далекобійники також у четвер оголосили про блокування Бєлгорода, повідомляє радіостанція.
Масові акції протесту водіїв-далекобійників проти збору за проїзд вантажівок охопили майже сто регіонів Росії. Основною формою протесту стала акція " Улитка", суть якої полягає в тому, що вантажівки перекривають одну або дві смуги на трасах і, утримуючи максимально низьку швидкість, блокують трафік. Як повідомляють Грани.ру, такі акції проводилися, зокрема, в Єкатеринбурзі, Петрозаводську, Нижньому Новгороді, Челябінську.
У свою чергу, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не схильний драматизувати ситуацію у зв'язку з акцією далекобійників, повідомляє РИА Новости.
"Ми не схильні драматизувати ситуацію. Якщо є якісь шорсткості, то, безумовно, це буде виправлятися. Але, звичайно, інформацію отримуємо, стежимо, зокрема з повідомлень ЗМІ. Втручатися не збираємося, тому що це питання уряду", - сказав Пєсков.
Китай перший купить російські винищувачі Су-35
Раніше міністр транспорту Росії Максим Соколов заявив, що введення зборів з великих грузів є виправданим заходом, що компенсує шкоду, що завдає дорогам такими машинами.
 

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
222