Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Москва готова обговорювати борг безпосередньо з Києвом

Москва готова обговорювати борг безпосередньо з Києвом

18.11.2015, 16:02
Росія готова обговорювати безпосередньо з Києвом пропозиції щодо реструктуризації боргу в три мільярди доларів. Про це заявив глава Мінфіну Росії Антон Силуанов, передає Інтерфакс.
"Ми направили свої пропозиції до МВФ, оскільки він формує програму допомоги Україні, оскільки ми говоримо про реструктуризацію, питання про додатковий обсяг фінансування має вирішуватися через програму, через акціонерів фонду. Тому Мінфін обговорював це питання з ключовими акціонерами фонду і представив офіційну пропозицію МВФ. Я особисто написав лист пані Лагард. Вони сказали, що вивчатимуть", - розповів Силуанов.

Він не виключив і зустріч з представниками України, але поки рішень із цього приводу немає.
"Але якщо наші пропозиції будуть сприйняті позитивно, безумовно, будемо зустрічатися з українськими колегами ... Ми готові обговорювати з Україною", - додав російський міністр.
Говорячи про те, що запропоновані умови сильно відрізняються від умов реструктуризації боргів України перед комерційними кредиторами, Силуанов зазначив, що неможливо ставити в один ряд офіційних і комерційних кредиторів.
Нагадаємо, 16 листопада президент Росії Володимир Путін запропонував реструктуризувати борг України на три роки, зазначивши, що це кращі умови, ніж пропонував МВФ.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
169