Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → ФСБ обіцяє $50 млн за відомості про підривника A321

ФСБ обіцяє $50 млн за відомості про підривника A321

17.11.2015, 13:26
Федеральна служба безпеки (ФСБ) РФ оголосила винагороду в розмірі $50 млн за інформацію, яка допоможе встановити терористів, причетних до підриву літака Airbus А321 російської авіакомпанії "Когалимавіа" в Єгипті.
"Федеральна служба безпеки звертається до російської та міжнародної громадськості за сприянням у встановленні терористів. За надання відомостей, що сприяють затриманню злочинців, буде виплачено винагороду в розмірі $50 млн", - повідомили у вівторок в Центрі громадських зв'язків ФСБ РФ.

"Федеральною службою безпеки та правоохоронними органами РФ здійснюються заходи до розшуку осіб, причетних до даного злочину", - заявили в ФСБ РФ.

Раніше глава ФСБ РФ Олександр Бортніков на засіданні Ради безпеки РФ доповів, що катастрофа російського літака в Єгипті сталася в результаті теракту. За його словами, на борту А321 вибухнув саморобний пристрій потужністю до 1,5 кг в тротиловому еквіваленті, внаслідок чого літак розвалився в повітрі.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що терористи, котрі влаштували вибух на борту літака з російськими туристами, будуть знайдені і покарані.
Літак російської авіакомпанії "Когалимавіа" зазнав аварії 31 жовтня незабаром після вильоту з аеропорту курортного Шарм-еш-Шейха. Загинули всі 224 людини, які перебували на борту. Більшість загиблих були росіянами. На борту також перебували четверо громадян України і один білорус.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
154