Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВ світі → Путін пообіцяв знайти організаторів теракту в А321

Путін пообіцяв знайти організаторів теракту в А321

17.11.2015, 12:55
Президент РФ Володимир Путін заявив, що терористи, які влаштували вибух на борту літака з російськими туристами в Єгипті, будуть знайдені і покарані, повідомляє Інтерфакс.
"Ми будемо шукати їх скрізь, де б вони не переховувалися. Ми відшукаємо їх будь-де на планеті - і покараємо", - сказав Путін на засіданні Ради безпеки РФ у вівторок, 17 листопада.
Він попередив, що Росія під час пошуку винних у катастрофі А321 керуватиметься ст. 51 Статуту ООН про право на самооборону. "Усі, хто спробує посприяти злочинцям, повинні знати, що наслідки від спроб приховування лежатимуть повністю на їхніх плечах", - заявив Путін.
Він дав доручення спецслужбам "зосередитися на цій роботі".
Президент також доручив МЗС Росії звернутися до всіх партнерів РФ з метою пошуку і покарання винних у скоєнні теракту. "Ми розраховуємо під час цієї роботи, у тому числі з пошуку і покарання злочинців, на всіх наших друзів", - заявив він.
Раніше глава ФСБ РФ Олександр Бортніков на засіданні Ради безпеки РФ доповів, що катастрофа російського літака в Єгипті сталася в результаті теракту. За його словами, на борту А321 вибухнув саморобний пристрій потужністю до 1,5 кг в тротиловому еквіваленті, внаслідок чого літак розвалився в повітрі.
Нагадаємо про те, що джерела в спецслужбах США і Європи неодноразово говорили про те, що наявні докази свідчать про те, що причиною катастрофи російського авіалайнера Airbus 321 була бомба, закладена бойовиками "Ісламської держави".
Тридцять першого жовтня над Синайським півостровом зазнав аварії російський авіалайнер А321. Слідчі з'ясували, що авіакатастрофу спричинив вибух у літаку. На борту повітряного судна знаходилися 224 людини - усі вони загинули.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
155