Відео ролики » Великий український виробник соків побудує новий завод в Польщі


15:21 от admin
Один з найбільших гравців українського ринку соків - група компаній T.B. Fruit - планує побудувати третій завод з переробки яблук та ягід в Мазовецькому воєводстві Польщі за 40 млн євро.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на директора з виробництва T.B.Fruit Олега Мочалюка у вівторок, 7 серпня.
"Зараз ми перебуваємо на стадії проектування виробничих ліній. Вже є готовий проект будівництва, отримано дозвіл на будівництво в державних органах. Планований початок будівництва - 2019-2020 рр", - розповів він.

За словами Мочалюка, третій завод буде мати продуктивність 3 тисячі тонн яблук на добу з можливістю збільшення до 4,5 тисячі тонн, з переробки ягід - до 700 тонн на добу.

Зараз T.B.Fruit володіє двома заводами в Польщі (перший куплений в 2010 році, другий - в 2012 році) загальною продуктивністю переробки 3 тисяч тонн яблук на добу.

Крім яблук, на польських заводах переробляється полуниця, малина, смородина, вишня, аронія, червона смородина, аґрус.

T.B. Fruit веде свою діяльність в Польщі, в Україні та Молдові. До складу групи входять власні садові угіддя, вісім заводів з переробки фруктів і овочів, а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнес. Сукупна потужність групи становить близько 100 тисяч тонн концентрованого соку на рік, з яких 4% - органічні. З 2011 року Т.B. Fruit виробляє соки прямого віджиму під торговою маркою Galicia.

Раніше повідомлялося, що Україна за п'ять років потроїла експорт ягід в ЄС. Найбільшим попитом в Європі користуються українська суниця і полуниця.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Джерело "korrespondent.net"