Відео ролики » Одеський авіазавод буде випускати літаки спільно з Чехією і США


16:22 от admin
Державне підприємство Одеський авіаційний завод, що входить до складу державного концерну Укроборонпром, американська компанія Aviastar Invest Corp і чеська DISTAR CZ домовилися про розробку і виробництво літаків в Україні. Про це йдеться в понеділок, 6 серпня, повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

"Україна є однією з небагатьох країн у світі, яка може створювати літаки, і наше завдання - об'єднати українські конструкторські та виробничі потужності із сучасною західною авіонікою. Це дозволить ефективно інтегрувати українське авіабудування в загальносвітову систему", - йдеться в повідомленні.

Підприємства також домовилися про створення міжнародного регіонального сервісного центру для проведення поточного та капітального ремонту літаків та вертольотів, а також введення низки процедур і процесів в контексті організації навчання курсантів і пілотів за діючими програмами НАТО.

Раніше в Антонові розповіли про плани випуску літаків для Азербайджану.

Крім того, Антонов уклав угоди з підрозділом компанії Boeing з виробництва модернізованих літаків Ан-148, Ан-158 і Ан-178.
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Джерело "korrespondent.net"