Відео ролики » НБУ зауважив підозрілі операції клієнтів в 34 банках


23:44 от admin
Національний банк України в I півріччі 2018 року направив правоохоронцям інформацію про підозрілі операції клієнтів 34 банків і 8 небанківських фінансових установ (НФУ). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку в четвер, 26 липня.
Так, НБУ направив до правоохоронних органів 30 листів з інформацією про підозрілі фінансові операції клієнтів 34 банків і 8 небанківських фінансових установ щодо фінансових операцій на загальну суму 49,4 млрд гривень, 202 млн доларів, 9,4 млн євро і 25,5 млн російських рублів.

Також в листах повідомлялося про великомасштабні фінансові операції клієнтів-суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності восьми банків на суму понад 24,7 млн ??гривень, 142,9 млн доларів і 25,5 млн російських рублів.

Крім цього, протягом І півріччя 2018 року було спрямовано 5 повідомлень про відомості, які можуть свідчити про кримінальні правопорушення або використовуватися для попередження, виявлення, припинення і розслідування кримінальних правопорушень, віднесених законом до підслідності Національного антикорупційного бюро України

Нещодавно НБУ вніс зміни в положення про банківську таємницю.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.




Джерело "korrespondent.net"