Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Серія смартфонів Huawei Y: максимум можливостей, мінімум ціни

Серія смартфонів Huawei Y: максимум можливостей, мінімум ціни

28.06.2018, 00:30
Всіх користувачів мобільних телефонів умовно можна розділити на 3 категорії:
- тих, хто купує нові і найдорожчі флагмани;
- тих, хто байдужий до технологій і зовнішнього вигляду пристрою;
- тих, хто шукає оптимальне поєднання функцій за доступною ціною.
Виробники смартфонів забувають про те, що саме остання, а не перша категорія покупців є найчисленнішою. І що ці споживачі теж хочуть користуватися новітніми технологічними розробками, але без втрат для гаманця. Компанія Huawei змінила стан справ і випустила нову бюджетну серію смартфонів Huawei Y, яка може похвалитися найпривабливішими функціями, доступними далеко не всім пристроям вищої цінової категорії.
Право вибору
Багатьом знайома ситуація, коли в телефоні 2 слоти, а хочеться вставити і карту пам'яті, і дві SIM-карти, щоб одночасно користуватися перевагами їхніх тарифів. Серія Huawei Y поклала край мукам вибору: всі моделі мають 3 слоти для карт - двох nanoSIM і однієї microSD, і крім того, підтримують формат мобільного зв'язку 4G. До слова, Huawei активно бере участь у розгортанні мереж 4G в Україні. Компанія співпрацює з усіма операторами країни. Huawei має у нас свій дослідницький центр, який займається розробками в галузі телекомунікацій. Великий глобальний досвід компанії в цих питаннях позначився і на її пристроях: смартфони Huawei справді ловлять зв'язок краще за інших.
Розмір має значення
Зручність користування смартфоном завжди була одним із пріоритетних завдань Huawei, і нова серія тому яскраве підтвердження. Моделі оснащені великими (від 5,45 до 5,99 дюймів) дисплеями Huawei FullView із співвідношенням сторін 18:9 для підвищеного комфорту. Функція поділу екрана дає можливість одночасно користуватися двома додатками (наприклад, перевіряти пошту і дивитися відео). Однією рукою регулювати розмір робочої зони, а спеціальна плаваюча кнопка, яка називається навігаційним доком, є зручним аналогом навігаційної панелі (кнопок у нижній частині екрана).
Дивіться фото: Серія смартфонів Huawei Y: максимум можливостей, мінімум ціни

Новітнє програмне забезпечення
Подібно до багатьох дорогих смартфонів, моделі серії Y оснащені фірмовим призначеним для користувача інтерфейсом EMUI 8.0 на базі Android 8.0., причому Huawei Y5 - найостаннішими версіями, Android 8.1 і EMUI 8.1. Оболонка EMUI дає змогу підвищити продуктивність телефону за допомогою алгоритмів машинного навчання Huawei, які вивчають звички й потреби користувача та оптимізують роботу пристрою.
Спалах, який адаптовується, і подвійна камера
Ще одна особливість, яка вперше стала доступною в бюджетному сегменті, - подвійна основна камера (модель Y7 Prime). Два фотосенсори, 13 і 2 Мп, гарантують відмінну якість і гарну деталізацію знімків. Приємним бонусом стане можливість створення ефекту боке, при якому художньо розмивається задній фон знімка, що часто властиво професійній фотографії. Прихильників селфі порадує адаптовуючий спалах фронтальної камери всіх пристроїв з лінійки. Автоматично оцінюючи освітлення особи, вона регулює рівень яскравості й дає м'яке підсвічування, завдяки чому автопортрети виходять максимально природними і гарними.
Підвищена конфіденційність
Смартфони оснащені можливістю розблокування екрана за допомогою розпізнавання особи, а моделі Y6 Prime, Y7 Prime - ще і сканером відбитку пальців. Вперше на ринку навіть найбюджетніша модель, рекомендована ціна якої 3400 грн, оснащена розблокуванням «за обличчям». Серед додаткових функцій захисту - блокування додатків. Вибраний додаток можна заблокувати, після чого він активується тільки після введення пароля.
В епоху «розумної» техніки розумним має бути і співвідношення ціни та оптимального набору функцій смартфонів. Представляючи серію Y, Huawei виводить новий тренд на доступні можливості, який припаде до душі (і гаманця) широкому колу споживачів.

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
343