Відео ролики » В Україні через борги продають два спиртзаводи


19:25 от admin
  Міністерство юстиції України виставило на торги два спиртзаводи в Чернівецькій області. Про це повідомляється на сайті Системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ). Підприємства виставлені на продаж у зв'язку з заборгованістю із зарплати.   Відзначається, що заборгованість із зарплати в ДП Карапчівський спиртовий завод (Чернівецька область, Глибоцький р-н, с. Карапчів) становить 112,8 тисяч гривень.   Підприємство виробляє таку продукцію: барда зернокартопляна, масла сивушні, спирт етиловий вищої очистки, спирт етиловий основна фракція, спирт етиловий ректифікат. Завод виробляє 3000 дал на добу спирту ректифікату.    
ДП Вашківський спиртовий завод також виставлений на торги. Тут борги із зарплати становлять 71,9 тисячі гривень. Завод знаходиться в селі Вашківці Вижницького району та займається виробництвом етилового спирту із зброджуваних продуктів.
"Спиртозаводи регіонального значення можуть бути залучені в харчову промисловість або як потужності для виробництва біоетанолу", - заявив генеральний директор ДП СЕТАМ Віктор Вишньов.   Стартова ціна лота становить 1,2 млн гривень. Аукціон відбудеться 18 травня.   Раніше повідомлялося, що на аукціон виставлені будівлі та земельна ділянка Миколаївського суднобудівного заводу. Ціна лота - 52,3 млн гривень. Причина продажу - борги із зарплати в розмірі 30,2 млн гривень.   Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"