Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → НБУ: ПриватБанк ще не готовий до приватизації

НБУ: ПриватБанк ще не готовий до приватизації

26.05.2017, 14:10
Державний ПриватБанк буде готовий до часткового входження приватного інвестора через 3-4 роки. Про це заявив директор департаменту фінансової стабільності НБУ Віталій Ваврищук, повідомляє прес-служба регулятора на своїй сторінці у Facebook.

"Віталій Ваврищук вкотре наголосив на правильності і законності дій держави з точки зору входження в капітал найбільшого банку і проведення процедури bail-in. За його оцінками, до часткового входження в банк приватного інвестора ПриватБанк буде готовий через 3-4 роки", - йдеться в повідомленні.

Ваврищук також сказав, що процес очищення банківської системи вже фактично завершено, тому не слід очікувати "падіння" великих банків. Однак ще триває перевірка малих фінустанов, яким належить менш ніж 2% активів всієї банківської системи.

"Частина цих банків може не впоратися з потребою в докапіталізації, проте їхня питома вага для всього ринку невелика, тому їхнє потенційне виведення з ринку не вплине на стабільність всієї банківської системи", - зазначив Ваврищук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацбанк обурений рішеннями суду щодо ПриватБанку.

ГПУ проводить обшуки в екс-службовців ПриватБанку

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
269