Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Авдіївський коксохім запрацював на повну потужність

Авдіївський коксохім запрацював на повну потужність

25.05.2017, 11:48
Авдіївський коксохімічний завод в Донецькій області вперше за три роки бойових дій запрацював на повну потужність. Про це повідомляє прес-служба групи Метінвест.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, 24 травня на заводі продукцію видала восьма коксова батарея.

"Завдяки будівництву нових високовольтних ліній Центральна - АКХЗ і Котляревського - АКХЗ на підприємстві з'явилася можливість вивести з простою обладнання всіх структурних підрозділів. Робота коксової батареї №8 дозволить заводу збільшити виробництво доменного коксу до 8,5 тисячі тонн на добу", - йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що в результаті інтенсивних обстрілів в серпні 2014 року Авдіївський коксохім залишився без енергопостачання та змушений був законсервувати виробництво. Через різкий перепад температур зруйнувалася вогнетривка кладка коксової батареї №8. Власними силами робітникам заводу вдалося усунути пошкодження.

Як повідомляв Кореспондент.net, 6 березня нинішнього року Авдіївський коксохім пережив аварійну зупинку через пошкодження кабелю автономної електрогенерації. Інцидент стався через обстріл сепаратистів.

На початку травня стало відомо, що електроенергію в Авдіївку подаватимуть новою лінією.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
221