Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → Johnson & Johnson заплатить 110 мільйонів компенсації за захворювання на рак

Johnson & Johnson заплатить 110 мільйонів компенсації за захворювання на рак

05.05.2017, 13:19
Суд присяжних штату Міссурі, США, постановив виплатити 110 мільйонів доларів компенсації жінці, яка 40 років користувалася засобами компанії Johnson & Johnson і захворіла на рак яєчників. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на видання The International Business Times.

Протягом десятиліть 62-річна мешканка штату Вірджинія Луїс Слемп використовувала дитячу присипку з тальком і засоби для душу цієї фірми. У 2012 році у неї знайшли рак, з яким вона бореться вже п'ятий рік. Жінка змогла довести присяжним, що регулярно купувала засоби для душу саме фірми Johnson & Johnson, які, на її думку, через неналежну якість і призвели до захворювання.

У свою чергу, Johnson & Johnson багато років використовує у своїй продукції тальк фірми Imerys Talc America, яка входить в групу Imerys. Присяжні визнали, що остання також повинна заплатити Селмп компенсацію - 105 мільйонів доларів. Таким чином, жінка отримає 215 мільйонів в разі, якщо компанії успішно не оскаржать це рішення.

У лютому минулого року суд зобов'язав Johnson & Johnson виплатити 72 мільйони доларів компенсації родині Джекі Фокс, яка померла від раку у віці 62 років. Вона стверджувала, що все життя користувалася дитячою присипкою компанії Baby Powder.
Johnson & Johnson заснували в 1886 році брати Роберт Вуд Джонсон, Джеймс Вуд Джонсон і Едуард Мід Джонсон, які виготовляли перев'язки і пластирі. Тепер власний капітал холдингу налічує понад 70 мільярдів доларів і 125 тисяч співробітників у всьому світі. В історії Johnson & Johnson було більш ніж 2,4 тисяч судових позовів від незадоволених клієнтів і бізнес-партнерів, але компенсацію в розмірі 110 мільйонів доларів у компанії не вигравав ще ніхто.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
168