Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → У Липецьку почали ліквідацію фабрики Roshen - ЗМІ

У Липецьку почали ліквідацію фабрики Roshen - ЗМІ

26.04.2017, 12:29
У російському Липецьку почали звільняти співробітників кондитерської фабрики Рошен. Про це повідомляє Комсомольская правда.
  
Без роботи залишаються близько 700 осіб. Перших 85 працівників розрахували 24 квітня, розповів "Комсомолці" перший заступник начальника управління праці та зайнятості Липецької області Віктор Кирей.
 
"Людям зробили розрахунок, видали документи. Тепер вони стануть на облік в центр зайнятості. В принципі, у них досить вигідні умови скорочення, тому влаштовуватися на нову роботу вони не поспішають. За перші 2 місяці вони отримують так звану вихідну допомогу в розмірі колишньої зарплати, якщо не знайдуть за цей період роботу, то стільки ж отримають і за 3-й місяць. А далі вже тільки допомога в розмірі 4900 рублів. Але ми ведемо активну роботу з людьми, роз'яснюємо, що краще якнайшвидше підшукати собі нову роботу, пропонуємо вакансії. Багато цікавляться перенавчанням", - сказав Кирей.
 
Другу партію співробітників розрахували у вівторок, 25 квітня.
Нагадаємо, на початку року керівництво підприємства оголосило про закриття провадження "з економічних і політичних причин", а офіційне закриття фабрики відбулося 24 квітня.
 
Раніше в Roshen заявляли, що продати фабрику в Липецьку заважає Путін.
 
Roshen продасть майно фабрики в Маріуполі

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
209