Відео ролики » У справі Януковича заарештували акції Укртелекому


23:36 от admin
Суд заарештував акції операторів зв'язку Укртелеком та ТриМоб у зв'язку з кримінальною справою про розтрату держкоштів екс-президентом Віктором Януковичем під час приватизації Укртелекому.
Нагадаємо, Януковича підозрюють у тому, що він давав незаконне розпорядження про фінансування за держкошти будівництва лінії спецзв'язку.
Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко в Facebook.
"Управління ГПУ щодо протидії ОЗУ проводить провадження про незаконне виділення за вказівкою Януковича 220 млн грн з державного бюджету України та приватизації 93 відсотків акцій Укртелекому за заниженою на 1,6 млрд грн", - написав він.
За його словами, "сьогодні Печерський суд для забезпечення державних інтересів та відшкодування збитків задовольнив клопотання ГПУ про накладення арешту на акції Укртелекому і ТриМоб".
Відзначимо, що Укртелеком є ??найбільшим оператором фіксованого зв'язку в країні, компанія також є лідером ринку широкосмугового доступу до Інтернет.
Також нагадаємо, що днями президент Петро Порошенко підписав закон для заочного суду над Януковичем у справі про його зраду.

"korrespondent.net"