Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → У Facebook тепер можна слухати музику

У Facebook тепер можна слухати музику

07.11.2015, 06:50
Соціальна мережа Facebook оголосила про запуск функції Music Stories, поєднаної із сервісами Apple Music і Spotify, говориться в блозі директора з продуктів компанії Майкла Керди. Сервіс вже почав свою роботу.
  Користувач соціальної мережі зможе ділитися у своїй новинній стрічці музикою, а його друзі - знайомитися із 30-секундними уривками пісень і альбомів. Нова функція дозволить користувачам, у тому числі не залишаючи Facebook, купити трек.
 
Music Stories буде доступний тільки в додатку Facebook для iOS. При цьому наявність Apple Music і Spotify на гаджеті користувача необов'язкова.
 
Як зазначає The Verge, незрозуміла причина, з якої соціальна мережа не може транслювати пісню в стрічку повністю. Це дозволило б Facebook збільшити час перебування користувачів у мережі.
 
Введення музики в соціальній мережі було логічним кроком, оскільки для багатьох користувачів Facebook вже став місцем, де вони отримують новини, зазначає видання. До того ж у соцмережі швидко зростає платформа для відео - вже зараз у Facebook фіксується 8 млрд переглядів роликів на день.

Facebook почне "телепортацію" дописувачів до 2025 року
 
Нагадаємо, у третьому кварталі кількість акаунтів у соціальній мережі Facebook зросла на 60 мільйонів. Станом на 30 жовтня в світі налічувалося понад 1,55 мільярда користувачів цієї соцмережі.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
194