Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → У Росії з'явиться "чистий" православний Wi-Fi

У Росії з'явиться "чистий" православний Wi-Fi

06.11.2015, 15:28
Міжрелігійна рада Росії запланував запуск безкоштовного інтернету для віруючих росіян, повідомляють "Известия".
Для здійснення концепції "чистого" доступу команда експертів буде в ручному режимі відбирати інформацію, яка не завдає шкоди православним людям, а також фільтрувати "непотрібну".
Як пояснив виданню керівник секретаріату Міжрелігійної ради Росії, заступник голови Синодального відділу із взаємодії Церкви і суспільства Російської православної церкви (РПЦ) Роман Багдасаров, таке Wi-Fi з'єднання блокуватиме запити про порно, дані про перекручених історичних подіях і повідомлення екстремістського та антицерковного змісту.
"Ми не говоримо, що в православному інтернеті будуть тільки проповіді патріарха і православні сайти. Там буде багато всього, у тому числі нормальне кіно - наприклад, фільми "Олександр Невський", "Стомлені сонцем" і багато інших вітчизняних та зарубіжних картин, які прищеплюють людям правильні цінності, такі як традиційна моральність, патріотизм, захист сім'ї та дітей", - зазначив Багдасаров.

Першу подібну точку доступу розробники хочуть розмістити в Сколково.
Facebook надав жителям Замбії безкоштовний інтернет
За підрахунками експертів, здійснення проекту буде коштувати більше 470 000 доларів, не включаючи витрати розміром від 3 до 23 тисяч доларів на місяць на персонал, який вручну відфільтровує сайти.
Нагадаємо, раніше в Росії запустили православний пошуковик.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
127