Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаСуспільство → Вчені створили модель "ідеальної" жінки майбутнього

Вчені створили модель "ідеальної" жінки майбутнього

12.06.2018, 11:55
  Професор анатомії і антропології Бристольського університету Еліс Робертс показала, якою на вигляд має бути "ідеальна" жінка майбутнього. На думку фахівця, сучасні жінки мають деякі недоліки - шкіру, вуха, а також відсутність сумки для виношування потомства. Про це пише The Daily Mail.   За словами Робертс, шкіра людини схильна до шкідливого впливу ультрафіолету, при цьому шкіра жаб могла б стати найкращою альтернативою. Також недосконалими виявилися легені людини - набагато більш ефективними, на думку дослідника, будуть повітряні мішки птахів. Вони краще позбавляються від вуглекислого газу.

Anatomical oddity - join me on Wednesday evening, @BBCFOUR as I attempt to design the #perfectbody! pic.twitter.com/cAWRFU47eO
— Prof Alice Roberts (@theAliceRoberts) 10 июня 2018 г. Також Робертс зауважила, що жінці майбутнього знадобляться вуха кажанів і кенгурина сумка для виношування потомства.
"Коли я вперше побачила 3D-модель свого експерименту - я жахнулася", - зазначила автор дослідження.   Раніше повідомлялося, що вчені виявили в організмі людини "другий мозок", який міститься в кишківнику.   Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
492